Torsdag den 11 december blev der spillet doublemesterskab med 22 deltagere. Finalen blev spillet mellem Morten og Jeannie mod Gert og Helen. Gert og Helen blev årets doublemester med en sejr på 3-1.

Lørdag den 17 december blev der spillet klubmesterskab i A-rækken og B-rækken og damerækken. Der var 18 herrer til start og blev efter indledende runder fordelt i henholdsvis A-rækken og B-rækken. Der var 7 damer til start.

 

I A-rækken blev det til en semifinale mellem Gert og Brian M som Gert vandt med 3-1. den anden semifinale stod mellem Rene O og Svend og her vandt Rene 3-2. Finalen stod altså mellem Gert og Rene og her vandt Gert som dermed er klubmester i A-rækken 2016.

 

I B-rækken blev det til en semifinale mellem leo og Jim, som leo vandt 3-1. Den anden semifinale stod mellem Brian S og Henry og her vandt Henry 3-2. Finalen stod mellem Leo og Henry og her vandt Leo 3-1 som dermed er klubmester i B-rækken i 2016.

I Damerækken blev det til en semifinale mellem Rina og lillian som Rina vandt. Den anden semifinale blev spillet mellem Gitte og Hilda som Gitte vandt. Finalen blev et opgør mellem Rina og Gitte som Rina vandt 3-2. Rina er dermed klubmester i damerækken 2016.

 

De 3 h´er hos herrerne fordelte sig således.

Højeste lukning: Gert med en lukning på 97

Hurtigste sæt: Brian M med en 19 dart

Flest 180`ere: Rene O med 2 stk

 

De tre h'er hos damer fordelte sig således.

Hilda havde en 21 dart en lukning på 102 en højeste score på 140

 

Klubmesterskab 2016